top of page

Yannick Aerts

Erkend Loopbaanbegeleider

Wie ben ik ?


Ik ben Yannick, en meestal hoor je me op de radio als nieuwslezer bij MNM. Maar ik ben meer dan een nieuwsgoeroe alleen. Mensen helpen zat altijd al in me, en daarom heb ik ook Sociaal Werk gestudeerd. Ik heb me dan ook gespecialiseerd in HR-advisering, specifiek voor bedrijven, maar ook één op één consultaties. Werken doen we heel ons leven, en er zijn momenten waarop je even moet stilstaan. Bij die momenten wil ik je dan ook graag helpen. 


Hoe pak ik het aan? 


Je zoektocht naar oplossingen neem ik heel serieus, en daarom is het belangrijk om jezelf eerst goed te leren kennen. Want je zwaktes en sterktes kennen, is van cruciaal belang. Vandaar wil ik met jou hands-on op zoek gaan naar mogelijk oplossingen en die uitproberen. We doen dat tot we samen iets gevonden hebben!


Bij mij kan je terecht voor…


Alle vragen rond loopbaanbegeleiding (via VDAB-loopbaancheques)

Vanuit mijn ervaring richt ik me vooral op …

Ik richt me vooral om mensen te laten "leren". Het is de enige manier om vooruit te geraken. En ik geloof in zelfontwikkeling, dus beginnen doen we altijd bij jezelf. Ik focus me op beginnende werknemers, zelfstandigen, maar ook 25 tot 35 jarigen. Werk je in de mediasector of in HR? Dan kan ik je vanuit mijn ervaring nog meer betekenen. 

INSTAGRAM.png
FACEBOOK.png

0484/12.19.53

WEBSITE.png
Yannick Aerts

Loopbaanbegeleiding

Traject waar jij en jouw loopbaanvra(a)g(en) de rode draad zijn.

Loopbaancheque.png
bottom of page