top of page

Loopbaanbegeleiding

Loopbaancheques

1 uur

Ons aanbod

Wat kan je verwachten?

Loopbaanbegeleiding bij Huis-P


Jouw loopbaankeuzes bepaal je zelf. En net daar zit soms 'de ruis'. 

Onder die ruis zit wat jij écht wil, welke waarden jij belangrijk vindt. Daar liggen jouw unieke talenten en kan je aanvoelen wat bij jou past. Alleen ligt daar soms een laagje stof op.


Je loopbaan hoeft dus geen struggle te zijn, maar soms voelt dat wel zo. Dan gaan wij graag met jou aan de slag. Niet gewoon oppoetsen, maar helder krijgen.


Het bundelen van krachten en samenbrengen van experten in hun vakgebied, is altijd een goed idee.

Bij ons kan je rekenen op heel wat expertise en ervaring in verschillende sectoren en met diverse doelgroepen. Drie verschillende profielen, maar wel met iets enorm gemeen. Wij werken in de eerste plaats heel mensgericht. Jij als mens en je loopbaanvragen, voor ons is dat evident. We zijn niet voor niets allemaal sociaal werkers van basisopleiding.


Bij Huis-P staan jij en je loopbaanvragen centraal. Als erkend VDAB loopbaanbegeleiders bij Pygmalion, kan je bij ons terecht met VDAB loopbaancheques, zowel werknemers als zelfstandigen.


Samen werk van maken? Je bent meer dan welkom! 


Wat Zijn VDAB Loopbaancheques?


Loopbaancheques zijn een initiatief van VDAB waarmee je recht hebt op 7 uur loopbaanbegeleiding elke 6 jaar. De eerste cheque geeft recht op 4 uur begeleiding, de tweede cheque op 3 uur. Voor elke cheque betaal je slechts €45, wat betekent dat je voor €90 zeven uur professionele begeleiding krijgt.


Waar kan je VDAB Loopbaancheques aanvragen?


Kom je in aanmerking en wil je loopbaancheques aanvragen? Hieronder vind je de rechtstreekse link om ze te bestellen:


Voor meer informatie en om de cheques aan te vragen:

Annulatievoorwaarden?

Als je door ziekte of onvoorziene omstandigheden onze afspraak moet annuleren, graag 24 uur op voorhand verwittigen. Bij laattijdige annulatie zijn we genoodzaakt om de sessie aan te rekenen.

bottom of page